Home

Mirësevini në qendrën tonë

Të shërbimit të plotë të shtypjes & printimit

Ne ofrojmë shërbime për ndërmarrje të vogla dhe të mëdha, institucione shtetërore dhe vendase, agjensi reklamimi, printera të tjerë dhe klientë individualë. Dëshmia më e mirë e standardeve dhe aftësive tona të cilësisë është portofoli ynë i pasur dhe një bazë të dhënash të kompanive që na kanë besuar.

Shërbime Fotokopjimi

Siguroni cilësi

Fotokopjimi përdoret gjerësisht në sektorët e biznesit, arsimit dhe qeverisë. Ndërsa ka pasur parashikime se fotokopjuesit përfundimisht do të vjetrohen pasi punëtorët e informacionit rrisin përdorimin e tyre.

Dizenjim

Drejtimi krijues, përvoja e përdoruesit, ndërfaqja e përdoruesit dhe modeli vizual! Ne hartojmë ndërfaqe funksionale për një prani dixhitale të pëlqyeshme, që ndihmon të tregoni historinë tuaj dhe rrit performancën e markës. Acmestudio. bën që jeta të marrë frymë në historinë e kompanisë suaj, duke zhvilluar brendimin që përparon mesazhin tuaj dhe formon një imazh të veçantë.

Kartvizita

Ne do të fitojmë besnikërinë tuaj duke qenë vazhdimisht ofruesi juaj i printimit me kosto më të ulët. Këtu është acmestudio. ne do të përfundojmë porosinë tuaj në kohë rekord. Meqenëse ne i inkurajojmë bashkëpunëtorët tanë të punojnë me një urgjencë, ekipi ynë do të inspektojë me kujdes projektin tuaj të printuar më shumë se një herë për të siguruar…

Rrjete Sociale

acmestudio. optimizon marketingun tuaj të mediave sociale për konvertime. Shërbimet tona të menaxhimit të mediave sociale i kursejnë bizneseve më shumë kohë dhe gjenerojnë më shumë rezultate. Ne specializohemi në Facebook Marketing, Instagram Marketing, dhe në shërbimet e Google Marketing. Pavarësisht nëse biznesi juaj është i përqendruar në Real Estate, produkte të konsumit ose jofitimprurëse, strategjitë tona të menaxhimit të…

Copywriting

Nëse jeni duke kërkuar për një shërbim Copywriting që mund t’ju ndihmojë të rritni shitjet, keni ardhur në vendin e duhur! Krijuesit tanë të kontentit të shkruar në acmestudio. mund t’ju ndihmojë të gjendeni në web-in e mbipopulluar dhe t’i drejtoni klientët tuaj në veprimin e dëshiruar. acmestudio. ofron shërbime Copywriting për të gjitha llojet e mediave, përfshirë faqet e…

Thjesht Na Telefononi

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh

Biznesi juaj është shumë i rëndësishëm për t'u mbështetur në modelin fillestar. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të promovoni një produkt ose të reklamoni një shërbim, ne mund t'ju ndihmojmë të hartoni një plan urbanistik që do të arrijë audiencën tuaj dhe do të marrë mesazhin tuaj.
recent works

Our Projects

Service Plans

Free
essentials
Up to four projects using our basic licence
Order Now
$299
business
Up to 10 projects using our open licence
Order Now
$399
premium
Unlimited projects using our commercial licence
Order Now
Ofertë Speciale

1500 Kartvizita
me Ngjyrë të Plotë

Vetëm 50€

KONTAKTET TONA

Our Office Rruga Dervish Bej Mitrovica, Tirana 1019, Albania
Email Address info@acmestud.io

Kontakto