Kontakto

Kontaktet tona

Nëse jeni gati të punoni me ne, atëherë Na Kontaktoni! Ne do të donim të krijonim një takim me ju në studion tonë, ku mund të hulumtojmë mbi projektin tuaj për të përcaktuar se cilat bojëra dhe materiale do të funksionojnë më mirë për pamjen tuaj të dëshiruar.
Our Office Rruga Dervish Bej Mitrovica, Tirana 1019, Albania
Phone 069 202 1315
Email Address info@acmestud.io

Request Quote