About Us

HISTORIA JONË

HISTORIA JONË

acmestudio. është një studio grafike, e specializuar në Printime, Marketing dhe Dizajn që ka qenë në treg për dekada! Gjatë kësaj kohe qindra projekte interesante, unike dhe jo konvencionale panë epërsinë e ditës.Ekipi ynë me një përvojë të gjerë, aftësi profesionale dhe kreativitet, na bën të mundur që ne t'ju ofrojmë vetëm shërbime me cilësi të lartë.Projektet tona përdoren për markë, pozicionimin e produktit, krijimin e imazhit të kompanisë, dhe kështu kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në tërheqjen e një game edhe më të gjerë të klientëve.

Në studion tonë mund të përgatisim modele individuale. Ekipi ynë i stilistëve grafikë do të këshillojë dhe krijojë atë që sugjeron imagjinata juaj.
Falë arteve tona grafike, klienti mund të marrë një dizajn origjinal të logos së kompanisë së tyre, karta biznesi të dizajnuara në mënyrë interesante, fletëpalosje, broshura, katalogje, si dhe banderola tërheqëse, etj. Kemi përvojë të gjerë në shtypjen dhe botimin e librave, albumeve, fotografive albume dhe gazeta rajonale. Ne i afrohemi secilit projekt individualisht, jemi në gjendje të dëgjojmë nevojat e klientëve dhe, bazuar në to, bëjmë plane me vlera të larta.

What we can do

POSTERA & ZARFE
BROSHURA & LIBRA
KARTVIZITA
LIBRA SEMINARESH