a
KENI NEVOJË PËR NJË PRINTIM TË SHPEJTE

Gjetët vendin e duhur! Me më shumë se 10 vite eksperience, një staf profesional me teknologjitë dhe softweret më të fundit, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me të gjitha nevojat tuaja.

PROJEKTE DIZENJIMESH GRAFIKE

Të sigurojmë që kartvizitat tuaja, broshurat, banerat dhe çdo material tjetër zyre, të ketë pamjen profesionale për të cilën ju keni nevojë për suksesin e biznesit tuaj.

KENI ZGJEDHUR VENDIN E DUHUR

Nga paraqitja e dizajnit deri tek zgjedhjet e bojës, të gjitha punët përfundohen me vëmendjen maksimale deri në detaj!

HISTORIA JONË a

Acme Studio është një studio grafike, e specializuar në Printime, Marketing dhe Dizajn që ka qenë në treg për dekada! Gjatë kësaj kohe qindra projekte interesante, unike dhe jo konvencionale panë epërsinë e ditës.

Ekipi ynë me një përvojë të gjerë, aftësi profesionale dhe kreativitet, na bën të mundur që ne t'ju ofrojmë vetëm shërbime me cilësi të lartë. Projektet tona përdoren për markë, pozicionimin e produktit, krijimin e imazhit të kompanisë, dhe kështu kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në tërheqjen e një game edhe më të gjerë të klientëve.

Në studion tonë mund të përgatisim modele individuale. Ekipi ynë i stilistëve grafikë do të këshillojë dhe krijojë atë që sugjeron imagjinata juaj. Falë arteve tona grafike, klienti mund të marrë një dizajn origjinal të logos së kompanisë së tyre, karta biznesi të dizajnuara në mënyrë interesante, fletëpalosje, broshura, katalogje, si dhe banderola tërheqëse, etj. Kemi përvojë të gjerë në shtypjen dhe botimin e librave, albumeve, fotografive albume dhe gazeta rajonale. Ne i afrohemi secilit projekt individualisht, jemi në gjendje të dëgjojmë nevojat e klientëve dhe, bazuar në to, bëjmë plane me vlera të larta.

a
Printime

Ne ofrojmë shërbimet tona si: printim, palosje, lidhje dhe ngjitje duke krijuar për ju kartvizita, fletushka, katalogje etj.

a
Kartvizita

Edhe pse ka përmasa të vogla, një kartëvizitë përmban informacione të pasura dhe ju lejon të krijoni imazhin e çdo kompanie.

a
Gift Cards

Kartat e dhuratave (Gift Cards) konsiderohen si dhuratat më të preferuara në ditët e sotme.

a
Etiketa

Një nga elementët më të rëndësishëm të reklamimit është shfaqja e produkteve.

a
Postera

Vendosja e posterave në hapësirën publike luan një rol të rëndësishëm në përhapjen e informacionit dhe në reklamimin e tyre.

a
Broshura

Broshurat arrijnë nëpërmjet një audience të gjerë dhe në këtë mënyrë shërbëjnë si një burim i rëndësoshëm për blerje.

a
Katalogë

Katalogët industrialë janë një element i rëndësishëm në ndërtimin e imazhit të kompanisë dhe ato kryesisht përfshijnë përshkrimet e produkteve ose shërbimeve.

a
Kalendarë

Roli i planifikimit dhe organizimit të jetës sonë të përditshme është bërë natyra jonë e dytë, kështu që kalendarët luajnë një rol kryesor në këtë aspekt.